KESIAN DEKAT ISTERI SELALU SAKIT BELAKANG BILA CUCI RUMAH

Adakah rumah anda macam ini... ?

Bucu tandas berkarat

Frame pintu kotor

Lantai dapur melekit

JANGAN RISAUU !

MEMPERKENALKAN Pemberus Tandas PALING BEST dalam dunia !

FlexiScrub Pro

Apa yang SPECIAL dengan FlexiScrub Pro ni.. !

Ringan & Tahan Lasak

Sangat ringan dan mudah digunakan. Anak-anak pun boleh bantu cuci tandas selepas ini.

Bulu pendek & keras

Mudah untuk menyental kotoran degil pada lantai

Boleh pusing 120°

Kepala boleh pusing 120°. Senang nak sental bawah sinki, bawah jamban atau mana mana ruang sempit

Penolak Air

Lantai akan kering dan tidak meninggalkan kesan air yang menyebabkan lantai melekit dan sebagainya

Cara PASANG yang sangat MUDAH.. !

Feedback Customer

Apakah JAMINAN yang kami tawarkan?

Jimat tenaga

Produk berkualiti

Pos percuma

Berapa Harga FlexiScrub Pro ini…?

Tak perlu risau, kami berikan harga yang terbaik untuk anda semua dalam memastikan rumah kekal bersih dan kemas untuk seisi keluarga.​

Ini Harga Sebenar 1 Unit FlexiScrub Pro

RM120 | RM10 (POSTAGE)

Tapi……

RM59 SAHAJA… !
RM59 SAHAJA… !
RM59 SAHAJA… !

+ Brush Head
+ Long Handle
+ FREE Postage
+ 3 FREEGIFTS bernilai RM49

Wall Hook untuk FlexiScrub Pro

Power Wall Hook (tahan 10KG)

Foldable Storage Box

Risau Barang Tak Sampai..?

Tak perlu risau lagi jika barang tidak sampai atau sebagainya.

 

Order hari ini tak perlu bayar dulu, bila barang dah sampai depan rumah (1-4 hari waktu bekerja) baru anda bayar pada posmen.

 

Abang posmen akan call dulu sebelum hantar barang nanti.

Order Hari Ini, Kami Pos Esok..!

Isi maklumat di bawah untuk order sekarang.

Barang sampai baru bayar pada Abang Posmen ya !

Conversational Form (#3)

Tempahan anda akan diproses pada hari berikutnya. Tempahan akan sampai 3-5 hari bekerja.

Setelah dipos, anda akan menerima SMS/Whatsapp dari pihak kurier. Jangan lupa, sediakan wang secukupnya untuk bayar pada abang posmen ya.

Jika anda mempunyai masalah pembelian, boleh hubungi customer service kami di [email protected]

Sekiranya berkaitan pengeposan ( POS), anda boleh terus hubungi pihak courier 

 

Scroll to Top