SPECIAL THIS MONTH ! DISKAUN 50% !

Miliki wajah yang 'flawless' !

Wajah semakin lembut & glowing dengan botol pertama

FREE delivery Semenanjung Malaysia !
*not applicable for COD

Ramai mengadu pencuci muka sekarang tak best dan takde kesan !

01.

Jeragat makin jelas kelihatan

02.

Kulit nampak kusam

03.

Muka menjadi gelap

04.

Renyah banyak item kena pakai

R&D Based

Tested Formula

Natural Ingredients

Awards Recognition

Cleanser with superpowers.

3 sebab wanita Malaysia perlu guna NK Age Reverse Cleanser

Produk research UTM

Telah menjalani penyelidikan selama lebih dari 10 tahun oleh team Professor Madya Dr Siti Hamidah dari Universiti Teknologi Malaysia.

Bebas bahan toksik

Rangkaian produk NK Age Reverse lulus KKM dan mempunyai Lab Tested dari Bioeconomy Corporation, sebuah agensi bawah MOSTI.

Formula BeuT-Complex

Formulasi ciptaan Dr Siti Hamidah yang mengandungi bahan anti-aging & hydration yang power seperti Bee Venom dan Roselle Extract

Cleanser NK Age Reverse

Gabungan bahan anti-penuaan dan teknologi nano dapat mempercepatkan penghasilan sel baru yang sihat untuk menggantikan sel lama yang telah rosak

Formula BeuT-Complex

Diformulasi sendiri oleh Team NK yang menggabungkan bahan power anti-aging seperti bee venom & hyaluronic acid.

Teknologi Nano-Micelle

Teknologi ini mampu untuk menyerap nutrien bahan ke dalam kulit dengan 5x-10x ganda lebih pantas berbanding produk lain.

Menggunakan bahan natural

Terbukti bahan yang digunakan adalah 100% bahan natural yang menyebabkan kulit tidak ada 'purging effect'.

Bebas Toksik

Skincare pertama yang memperoleh sijil Lab Tested yang dikeluarkan oleh agensi bawah MOSTI.

Fungsi 3 in 1

Merangkumi 3 fungsi dalam 1 item iaitu cleanser, toner & basic moisturiser

Before vs After.

Apa kata Wanita di luar sana

Sherry Sheyshey

Selama ini tercari-cari produk selamat. Macam-macam brand dah cuba tapi tak berkesan sehinggalah jumpa Nk Age Reverse ni. Bermula Oktober 2022 sampi sekarang pengguna setia Nk Age Reverse. Kulit saya makin moist dan glowing. Thank you Prof Siti Hamidah berjaya menghasilkan produk R&D kualiti premium 💝

Azu Mustapha

Dah nak masuk 40-an nie, baru jumpa skincare yang step simple dengan diri sendiri. Impress dengan penyelidikan tempatan NKAgeReverse nie. Suka sangat dengan cleanser bersaiz nano yang bertindak 5x ganda mencuci & bertindak sebagai antiaging terbaik.Tahniah Dr. Siti Hamidah & team NK Age Reverse.

Azie Eima

Saya sangat suka dengan produk Nk Age-Reverse kerana :- 1. Produknya yg halal dan tidak mengandungi bahan terlarang. Selamat digunakan. 2. Produk ini telah membuat kulit wajah saya kelihatan lebih segar, lembut dan gebu. 3. Dapat mengurangkan jeragat di wajah saya. 4. Mudah dibawa ke mana mana. 5. Tidak mengambil masa yang lama untuk bersiap dengan NK Age-Reverse.

More positive feedback !

4.7/5
4.7 of 5 (856 reviews)
Rasa syukur dan gembira sangat kerana akhirnya saya bertemu dengan produk yang betul. Saya rasa tak percaya apabila jeragat yg bercambah di wajah selama 30 tahun mula memudar. Kulit makin gebu tanpa cela. Terima kasih NK Age-Reverse kerana menaikkan keyakinan diri saya semula.
Sharifah Sabariza
Pertama kali pakai NK Age Reverse, kulit saya rasa 100% bersih dari noda, lembut bak kulit bayi dan semestinya kulit saya cerah sekata tanpa cela. Pelik tetapi benar. Hanya menggunakan basic produk kulit tak pernah secantik ini! Terim kasih Doktor Siti
Nora Izma
Saya dah cuba bermacam2 produk utk menghilangkan jeragat yg degil. Hasilnya tidak memberangsangkan. Hingga iklan NK Age Reverse singgah kat wall fb saya. Nak cuba x cuba last2 pasrah aje. Terbeli juga. Hasilnya mmg sgt memuaskan. Lps guna feel dia lain. Kulit muka terasa lembut. Haha prasan sendiri. Tapi itulah hakikatnya. Jeragat pun dah pudar. Alhamdulillah...Tq NK. In shaa Allah akan terus guna..
Hawa Mansur
Alhamdulillah semenjak pakai NK AGE REVERGE ni kulitsy rasa lembab,jeragat makin kurang,kulit bersih dan yg penting Nk Age ni All In One,x perlu pakai byk2 produk lg,dan sy LOVE SGT DGN NK AGE REVERSE NI..X CARI PRODUK LAIN DAH❤❤❤
Fadhilah Mat Daud

Berapa yang anda perlu labur untuk kulit yang sihat dan lembut?

Set Single

RM 149

Set Combo

RM 288

Set Trial

RM 249

Our founder.

Professor Madya Dr. Siti Hamidah Mohd Setapar

Get in Touch

Assra Marketing Sdn Bhd (1268991-A)

Lot 1119, Jalan Taman Tg.Ahmad Panglima, Queenspark, Kg. Tanjung Chat, 15300 Kota Bharu, Kelantan

+601137078336 (Farah)

Scroll to Top