Tiada lagi kulit kering !

Wajah terasa lembap dan lembut selepas cucian pertama

FREE delivery Semenanjung Malaysia !
*not applicable for COD

Tanda-tanda berkulit kering

Setiap individu mungkin mengalami tanda kulit kering yang berbeza-beza, bergantung kepada beberapa faktor seperti usia, kesihatan, warna kulit dan pendedahan terhadap cahaya matahari.

01.

Kulit tegang

02.

Bersisik

03.

Rasa kasar bila sentuh

04.

Kulit nampak kering

R&D Based

Tested Formula

Natural Ingredients

Awards Recognition

Cleanser with superpowers.

3 sebab wanita Malaysia perlu guna NK Age Reverse Cleanser

Produk research UTM

Telah menjalani penyelidikan selama lebih dari 10 tahun oleh team Professor Madya Dr Siti Hamidah dari Universiti Teknologi Malaysia.

Bebas bahan toksik

Rangkaian produk NK Age Reverse lulus KKM dan mempunyai Lab Tested dari Bioeconomy Corporation, sebuah agensi bawah MOSTI.

Formula BeuT-Complex

Formulasi ciptaan Dr Siti Hamidah yang mengandungi bahan anti-aging & hydration yang power seperti Bee Venom dan Roselle Extract

BeuT-Complex in Skincare

Gabungan bahan anti-penuaan dan teknologi nano dapat mempercepatkan penghasilan sel baru yang sihat untuk menggantikan sel lama yang telah rosak

Bee Venom

Natural botox untuk fungsi anti-aging seperti kurangkan kedutan di wajah

Hyaluronic Acid

Tingkatkan kelembapan dalam kulit juga bantu untuk parut jerawat

Hibiscus sabdariffa

Bahan AHA semulajadi untuk mengurangkan pigmentasi di wajah

Camellia Japonica

Bunga Jepun yang berfungsi sebagai antioksidan

Essential Oils

Terdiri daripada Geranium, Rosewood, Lavender, Lemon & Peppermint

Before vs After.

Apa kata Wanita di luar sana

Sherry Sheyshey

Selama ini tercari-cari produk selamat. Macam-macam brand dah cuba tapi tak berkesan sehinggalah jumpa Nk Age Reverse ni. Bermula Oktober 2022 sampi sekarang pengguna setia Nk Age Reverse. Kulit saya makin moist dan glowing. Thank you Prof Siti Hamidah berjaya menghasilkan produk R&D kualiti premium 💝

Azu Mustapha

Dah nak masuk 40-an nie, baru jumpa skincare yang step simple dengan diri sendiri. Impress dengan penyelidikan tempatan NKAgeReverse nie. Suka sangat dengan cleanser bersaiz nano yang bertindak 5x ganda mencuci & bertindak sebagai antiaging terbaik.Tahniah Dr. Siti Hamidah & team NK Age Reverse.

Azie Eima

Saya sangat suka dengan produk Nk Age-Reverse kerana :- 1. Produknya yg halal dan tidak mengandungi bahan terlarang. Selamat digunakan. 2. Produk ini telah membuat kulit wajah saya kelihatan lebih segar, lembut dan gebu. 3. Dapat mengurangkan jeragat di wajah saya. 4. Mudah dibawa ke mana mana. 5. Tidak mengambil masa yang lama untuk bersiap dengan NK Age-Reverse.

More positive feedback !

4.7/5
4.7 of 5 (856 reviews)
Rasa syukur dan gembira sangat kerana akhirnya saya bertemu dengan produk yang betul. Saya rasa tak percaya apabila jeragat yg bercambah di wajah selama 30 tahun mula memudar. Kulit makin gebu tanpa cela. Terima kasih NK Age-Reverse kerana menaikkan keyakinan diri saya semula.
Sharifah Sabariza
Pertama kali pakai NK Age Reverse, kulit saya rasa 100% bersih dari noda, lembut bak kulit bayi dan semestinya kulit saya cerah sekata tanpa cela. Pelik tetapi benar. Hanya menggunakan basic produk kulit tak pernah secantik ini! Terim kasih Doktor Siti
Nora Izma
Saya dah cuba bermacam2 produk utk menghilangkan jeragat yg degil. Hasilnya tidak memberangsangkan. Hingga iklan NK Age Reverse singgah kat wall fb saya. Nak cuba x cuba last2 pasrah aje. Terbeli juga. Hasilnya mmg sgt memuaskan. Lps guna feel dia lain. Kulit muka terasa lembut. Haha prasan sendiri. Tapi itulah hakikatnya. Jeragat pun dah pudar. Alhamdulillah...Tq NK. In shaa Allah akan terus guna..
Hawa Mansur
Alhamdulillah semenjak pakai NK AGE REVERGE ni kulitsy rasa lembab,jeragat makin kurang,kulit bersih dan yg penting Nk Age ni All In One,x perlu pakai byk2 produk lg,dan sy LOVE SGT DGN NK AGE REVERSE NI..X CARI PRODUK LAIN DAH❤❤❤
Fadhilah Mat Daud

Berapa yang anda perlu labur untuk kulit yang sihat dan lembut?

Single Set

RM 149

Combo Set

RM 288

Travel Set

RM 249

Our founder.

Professor Madya Dr. Siti Hamidah Mohd Setapar

Scroll to Top